Tradíció és szakértelem a gyártótól

Kényelmes és exkluzív ballagó, szalagtűzős öltönyök, egyedi igények szerint készített, könnyed formaruhák!

Komfort, elegancia és praktikum

 

A ballagások, szalagtűzők iskolás korunk legnagyobb mérföldkövei. Lezárul egy szakasz életünkben, amelyre mindig örömmel emlékszünk majd vissza, hiszen ezek voltak ifjúságunk legszebb évei. Cégünk fiatalos, könnyed, mégis elegáns és stílusos férfi öltönyökkel járul hozzá ahhoz, hogy az iskolai ünnepségek valóban emlékezetesek és feledhetetlenek legyenek. 


A ballagó, szalagtűző öltöny kiválasztása nem könnyű feladat. Mi mindenben segítünk. Legyen élmény az öltönyválogatás!

 

Nem egyszer találkoztunk már aggódó szülőkkel, osztályfőnökökkel, csalódott ballagókkal, leendő „szalagviselőkkel”, akik nem voltak megelégedve az eddig végiglátogatott üzletek kínálatával. A ballagást, szalagtűzőt megelőző mozgalmas időszakban kinek van arra ideje, hogy felesleges köröket fusson? Nyilván nektek sem! Cégünk gyártói árakon kínálja első osztályú, minőségi, a legújabb trendek figyelembevételével készült öltönyeit, s csoportos kedvezményt is nyújt! Hatalmas szín-és formaválasztékunk segít, hogy még a legkritikusabb ballagó vagy szalagtűzőre készülő osztály is megtalálja kedvencét. Mi segítünk közös nevezőre hozni az elképzeléseket, hogy feszélyezettség nélkül, boldogan viseljék majd a fiúk öltönyüket a nagy napon! 

ballagós férfi öltöny

Cégünk helyszínre viszi a darabokat, s vidéki osztályokhoz is kimegy előre egyeztetett időpontban! Rugalmasság és precizitás – igen, nálunk mindezek kéz a kézben járnak!

 

Hagyja a fáradságos üzletről-üzletre járást! Cégünk egy szalagtűzős táncpróba előtt vagy osztályfőnöki óra alkalmával készséggel elszállítja mintaanyagait, hogy az osztály kényelmesen és egyszerűen kiválaszthassa a legmegfelelőbb öltönyt. Munkatársunk természetesen szaktanácsokkal segíti a válogatást.

Amint leegyeztetjük a részleteket, már akkor és ott levesszük a méreteket is. Azt javasoljuk, ne a legszűkebb modell legyen a befutó, hiszen az általunk készített igényes és letisztult öltöny az érettségi, felvételi alkalmával is helytáll majd, addig pedig változhat a viselő testtömege. A szülőket is szívesen látjuk műhelyünkben, ahol megnézhetik, hogyan áll a gyermeken az öltöny. Mi mindenre gondolunk!

 

Komplett formaruhák széles fazon-, anyag-és színválasztékkal!

 

A hatékony munkavégzést elősegítendő cégünk első osztályú anyagokból, kiterjedt választékkal kínál kényelmes formaruhákat cégeknek és egyéni vállalkozóknak egyaránt. Nálunk nincsenek méretbeli, formai és mennyiségi korlátok! Bármilyen ruhadarabot (szerelőruhák, overálok, nadrágok, mellények, ingek, kabátok) bármekkora méretben legyártunk a cég vagy az Ön egyéni elképzeléseinek megfelelően!


Az előírásnak, az igényeknek megfelelő szövet, szín, forma!

 

Cégünk elsőrendű technológiával és profi szakembergárdával dolgozik, számunkra nincs lehetetlen! Mi az ország bármely területére gyártunk minőségi formaruhákat, munkatársaink direkt erre a célra átalakított járművel viszi házhoz mintaanyagait, hogy Önöknek könnyebb legyen a döntés. A klasszikus szabásvonalaktól az egyedi megoldásokig mindenre nyitottak vagyunk. Kollégáink rutinja és korszerű felszereléseink segítenek abban, hogy minden dolgozó elégedett legyen formaruhájával, és kényelmesen tudja végezni munkáját.

A munkaruhák esetében nemcsak a kényelem az elsődleges szempont, hanem a minőség és tartósság is! Az általunk gyártott munkaruhák minden esetben hosszú távra készülnek, masszív, légáteresztő anyagokból! Speciális gépeinknek köszönhetően számunkra nincs az a bonyolult szabásminta, mely akadályt jelentene!


Bízzon többéves tapasztalatunkban, a minőségben és precizitásban, kérje ajánlatunkat már ma!