Tradíció és szakértelem a gyártótól

A legújabb trendek és technológiák jegyében készült elegáns férfi öltöny viszonteladóknak, kis és nagykereskedéseknek!

Legyen cégünk partnere, s tegyen szert több profitra és elégedett vásárlóra általunk!


Cégünk mintegy húsz éve képviselteti magát sikeresen a könnyűipar területén, s ez idő alatt megtanultuk, hogyan lehet hatékonyan, az ár-érték arányt figyelembe véve, a kiváló minőség és a karizmatikus stílus ötvözésével értékesíteni a férfi öltönyöket, s miképpen nyújthatjuk vásárlóinknak a legjobbat. Maximálisan odafigyelünk megrendelőink igényeire, felszereléseink, eszközeink, s a számítógépes modellező program segítségével gyorsan, egyszerűen, eredményesen járulunk hozzá ahhoz, hogy sikkessé és divatossá tegyük a férfiak legkarakteresebb viseletét.

A férfi öltöny több, mint ruharabok összessége. A férfi öltöny kisugárzást és karizmát szolgáltat viselőjének, s történelme van. Nyújtsa Ön is a maximumot vevőinek, értékesítse a több évszázados férfi öltöny mai, divatos és korszerűen készített darabjait!Öltönyt első ízben a 17. században viseltek a férfiak, ekkoriban még sokkal hosszabb zakó jellemezte ezt a viseletet. Főként precízen, aprólékosan hímzett, díszes, drágaköves ruházat volt, s javarészt a kétsoros változatok voltak divatosak. A férfi öltöny kialakulását nemcsak az elegáns férfiak passziója, fényűzési vágya segítette elő, hanem praktikussági okok is hozzájárultak ahhoz, hogy ez a viselet ismertté és elterjedtté váljon.

Az öltöny hagyományosan két- vagy háromrészes ruházat – nadrággal, zakóval és mellénnyel. A réteges öltözködés azért volt anno fontos, mert a férfiak hideg irodákban dolgoztak, s szükség volt többrétegű, mégis tiszteletreméltó, elegáns öltözékre. A mai férfi öltöny stílusjegyei Angliában forrottak ki a huszadik század elején, ezért a szigetország tekinthető az öltönyök szülőhazájának.

A férfi öltöny mellény részének elődjeként a páncél alatt is hordható, szűk ujjú, rövid zekét tartja számon a viselettörténelem. Az ujjhosszt a barokk és a rokokó nyújtotta meg, ekkor alakult ki ugyanis a hosszú ujjú mellény. Később, a 19. században ismét rövid ujjúvá változott e ruhadarab, hátrésze mindig más anyagból készült, mely szokás a mai napig fennmaradt.

A zakó különösen jelentős darab a férfi öltöny szempontjából, hiszen a szemek elsőként ezen akadnak meg. A férfi öltöny e jellegzetes részének elődje az úgynevezett jaque, mely egy felsőzekefajta a 14. századból. A jaque karcsúsított és szűk volt, alja cakkos, s a zeke fölött viselték. A különböző korokban kisebb-nagyobb változásokon ment keresztül, volt, hogy a buggyos, a testhezálló vagy a hasítékos dívott éppen. A 17. századtól megrövidült, s az addig aprólékosan, díszesen hímzett, térdig érő, gombos kabátféléből derékig érő, letisztultabb viselet lett. Ma a zakók egy- vagy kétsoros változatát ismerjük. 

férfi öltöny zárt felület

 

Mi mindent tudunk a férfi öltönyről! Engedje, hogy tapasztalatainkkal az Ön munkáját is segítsük! Válassza cégünk első osztályú, kelendő férfi öltönyeit!


Cégünk elkötelezett, profi szakemberei szezonról szezonra, megrendelésről megrendelésre a legjobbat nyújtják vásárlóinknak. Mi hiszünk abban, hogy többéves tapasztalatunk, forma-és stílusigényünk, precizitásunk, hatékony munkamorálunk hozzájárulhat ahhoz, hogy eredményes partneri viszonyt tudjunk kialakítani viszonteladóinkkal.

Mi nemcsak azért bízunk az Önnel való együttműködés sikerességében, mert cégünk a férfi öltöny tervezése, gyártása, kivitelezése terén az elmúlt években ösztönző nyereséget könyvelhetett el, hanem azért is, mert közvetlenül ismerjük azokat a vevői igényeket, problémákat, amelyekkel partnereink is találkozhatnak.

 

Miért válasszon bennünket viszonteladóként, kis vagy nagykereskedőként? Azért, mert…

 

•    cégünk stabil, megbízható alapokon áll,
•    minőséget és értéket teremtünk, kelendő és divatos férfi öltönyt kínálunk,
•    nagy fazon-és anyagválasztékkal rendelkezünk, s nyitottak vagyunk az egyedi igényekre is,
•    a legfrissebb trendeket közvetítjük, folyamatos megújulás jellemzi munkánkat,
•    innovatív eszközökkel és felszereléssel dolgozunk,
•    nekünk Ön nemcsak egy a sok partner közül, nagy hangsúlyt fektetünk a személyes viszony ápolására is, s készséggel segítjük a munkáját a későbbiekben is,
•    rugalmasak, naprakészek, pontosak és megbízhatóak vagyunk.
•    mi Önhöz visszük a trendeket, hiszen cégünk direkt erre a célra átalakított járművel rendelkezik, így munkatársunk egyszerre akár több próbadarabot, mintát tud elvinni előzetes kiválasztásra Önnek!


Tapasztalja meg Ön is a professzionális, egyedi férfi öltöny forgalmazásának előnyeit! Hívjon bennünket, készséggel állunk rendelkezésére!