Tradíció és szakértelem a gyártótól

D-Trend Fashion, ahol a tradíció szakértelemmel párosul

Kiváló minőség személyre szabva!

D-Trend Fashion férfi öltöny esküvői öltöny

Cégünk a D-Trend Fashion Konfekciógyártó és Kereskedelmi Kft. a minőség megőrzésének, illetve fejlesztésének céljából magasan képzett és régóta együtt dolgozó, jól összeszokott szakembergárdával dolgozik, közel 100 fővel. Az előző évek tapasztalatait figyelembe véve folyamatosan bővítjük fazon-, illetve anyag-kínálatunkat. Saját tervezésű konfekciógyártásunk évről évre növekszik. Jelenleg kb. 40 féle fazonnal és mintegy 17 méretállással tudjuk elkészíteni kiváló minőségű öltönyeinket.


Az alapanyagok beszerzésére, valamint az állandó minőség-ellenőrzésre nagy hangsúlyt fektetünk. Az e téren szerzett több, mint 20 éves tapasztalat lehet a garancia arra, hogy Ön is elégedett lesz cégünk termékeivel. Öltönyeinket, szmokingjainkat kevert anyagból és gyapjúból egyaránt készítjük.

A speciális gépekkel felszerelt varrodánk termékei az elegánsan öltözködő férfiak minden korosztályát és súlycsoportját kielégítik.

Tevékenységi körünkön belül kiemelt helyet foglal el a ballagásra, szalagavatóra készülő osztályok ellátása. Törekvésünk arra irányul, hogy elérhető árainkat a lehető legjobb minőséggel párosítsuk.

A varrodánkban készülő termékeinket országosan terítjük viszonteladóink részére. Öltönyeink, mellényeink, nyakkendőink saját üzemünkben készülnek, ahonnan közvetlenül Önhöz jutnak el, ezért is tudjuk árainkat tartósan alacsonyan tartani.