Tradíció és szakértelem a gyártótól

XVIII. Debreceni Esküvői Kiállítás

2017. jan. 02

XVIII. Debreceni Esküvői Kiállítás

Indítsuk már az év elejét hasznosan és tevékenyen! 2017. január 14-15-én a Lovardában megrendezésre kerül a XVIII. esküvői kiállítás, melyen mi is jelen leszünk legújabb öltönyeinkkel.

Debrecen eredeti Esküvői Kiállítás és vásárra mindig is jellemző volt, hogy ez az az esemény, ahol valóban mindenki jelen van, aki számít, így az esküvőhöz egy helyen minden megtekinthető, megkönnyítve a választást, sőt itt rengeteg kedvezménnyel lehet hozzájutni az esküvő minden eleméhez, keljen az a menyasszonyoknak, vőlegényeknek, örömszülőknek. 

Egy esküvőn minden két emberről szól, bár sokan azt hihetik, hogy a menyasszony aratja le a babérokat mindenért, hiszen valljuk be, általában a hölgyek veszik kezükbe az irányítást és szerveznek meg mindent apró részletességgel. A mi dolgunk az, hogy a vőlegény is legalább olyan káprázatosan nézzen ki, mint a kedvese. Miért mindig csak a menyasszonyi ruháról, beszéljük a vőlegény öltönyéről is! A menyasszonyi ruha körül forog minden. Tény, hogy elképesztően nagy a választék, talán ezért is van ekkora felhajtás körülötte, amikor eljön a választás ideje. Pedig a férfiak és adnak a külsejükre és szeretnének a legjobban kinézni életük nagy napján.  Az esküvői öltöny egyértelműen egy férfias viselet, többek között az egyszerű díszítettsége és a férfi alak kihangsúlyozása miatt is. Legszembetűnőbb talán a deréktól induló és a vállakig tartó V alak. Visszafogott színvilága, egységes anyaga kiemeli és érvényesülni hagyja a mellette megjelenő női ruha színeit, finomságát.

esküvői öltöny kiállítás

Sokak számára első ránézésre nem nagyon van különbség öltöny és öltöny között. De vajon mi is a különbség?

Angol: Zakója homokóra alakú, mely kifogástalan formát biztosít viselőjének. Jellemzően nincs benne válltömés, illetve nagyon kicsi. A két hosszú oldalhasítéknak köszönhetően viselője könnyen zsebre tudja dugni a kezét. (Angliában ez nem illetlenség). A zakó ujja általában kigombolható.

Olasz: Az olasz öltöny maga a kifinomult elegancia választékosságával. Anyagában finom és puha, szabása is különleges. Kevésbé merev viselet, mint az angol öltöny, napjainkban igen divatos.

Maga a nyári öltöny eleve egy külön csoportnak tekinthető. Anyaga lehet kasmír, selyem, pamut, moher, vagy vékony gyapjú. Sokkal könnyebb bélelésű, mint a hagyományos. Ujjában egyáltalán nincs bélelés, csak a zakó elején van.

Amerikai: Az amerikai öltönyök a legkevésbé merevek. A sack-suit  (zsáköltöny) szóból ered a mai zakó. Jellegzetessége maga a szabás, ugyanis ez volt az első tömegesen gyártott öltöny. Így vált lehetővé, hogy a zakót és a nadrágot külön árusítsák. Jellemzője a természetes lekerekített váll. Tipikus anyagai a kék, vagy szürke tűcsíkos és a szürke halszálkamintás, valamint az egyszínű kék, esetleg olajzöld.

Játssz velünk a Facebook oldalunkon és légy a 3 szerencsés pár között, akik ingyenes belépőt nyernek a kiállításra :)

Facebook nyereményjáték posztunk >

Keressen bennünket a Lovardában és biztosan herceget varázsolunk Önből!