Tradíció és szakértelem a gyártótól

Esküvői öltöny

2016. szept. 26

Esküvői öltöny

Légy kifinomult vőlegény

Tervezz előre!
Mindenki tudja, hogy a nagy nap legpompásabb jelensége mindig a menyasszony, de azért ne feledkezzünk meg a hercegéről sem, hiszen neki is illik tündökölni párja mellett.
Úgy, ahogyan az ara ruhája, úgy a vőlegény ruhája is átmehet néhány finomításon ahhoz, hogy passzoljon a személyiségéhez és méreteihez valamint ahhoz, hogy kiemelje a pozitív vonásait és elrejtsen néhány tökéletlenséget.


Vedd figyelembe azz esküvő dátumát, az öltöny anyagválasztásánál

Fontos szempont az esküvő jellege és helyszíne a ruha kiválasztásánál, valamint az évszak is.
Nyáron ne válasszunk vastag anyagú öltönyt, mert nem csak nem szép, de meleg is lesz, így a kellemetlen izzadás garantált. 
Anyag választásnál ne válasszunk színes vagy mintás darabokat, hanem próbáljunk sötét és/vagy alkalmi jellegűt választani. 

D-Trend esküvői öltöny - Légy kifinomult vőlegény

A csalódásmentes esküvői öltönyért, legyél te is Demetrend vőlegény!


Három nagyobb csoportot szeretnénk röviden bemutatni, amik a leg ideálisabb választásnak bizonyulnak egy vőlegénynek:

  • sötét árnyalatú öltöny: fekete vagy sötétszürke - maximum halszálkás, de semmi esetre sem mintás vagy kockás - melyet fehér inggel és szolid nyakkendővel és fekete cipővel kell viselni;
  • világos árnyalatú öltöny: egy könnyed nyári esküvőn, kerti partira választhat a vőlegény világos öltönyt is, ez esetben a drapp vagy mogyoróbarna, a homokszínű és a világos szürke is nyerő lehet, szintén minta nélküli kivitelben;
  • fehér színű öltöny: a hétköznapi viseletben kevésbé elterjedt, azonban esküvőn közkedvelt és szintén jó választás lehet.

 

Egy személyre szabott, kiváló minőségű esküvői öltöny tökéletes megjelenést kölcsönöz Neked és egyedülálló komfortérzetet biztosít.
Ha minket választ, garantáltan megtalálja a tökéletes öltönyét!