Tradíció és szakértelem a gyártótól

Női tippek férfiaknak- Így öltözzünk karácsonykor!

2016. dec. 10

Női tippek férfiaknak- Így öltözzünk karácsonykor!

Természetesen, ha a karácsonyról van szó sem mindegy, hogy milyen rendezvényről is beszélünk.


Ha a karácsony előtti céges rendezvényre való outfitünkön gondolkozunk mindenképpen hivatalos, elegáns ruhát kell választanunk. Férfiaknál alapviselet az öltöny, a nadrág-zakó összeállítás mindig inggel és nyakkendővel. A hivatali öltözéknek nincs ünnepi jellege, az öltöny tipikusan városi öltözék. A cipő színe a ruha színéhez igazodva lehet barna vagy fekete. Ha egy lazább hangvételű partiról van szó, akkor nyugodtan válasszon farmert. Ha céges rendezvényre megy, keressen sötétebb árnyalatút. Vigyázzon, ne legyen túl bő és világos. Bár a világos nadrág jó választás a hideg hétvégékre, túl laza egy ünnepi partira. Egy divatos inggel és megfelelő, elegáns cipővel egyszerűen nagyszerűen nézel majd ki.

Ha egy családi karácsonyról beszélünk általában nincs dress code. Vannak olyan családok, akik a nagyon elegáns vonalat választják, de vannak, akik egyáltalán nem, ők a lazább, kényelmesebb oldalt pártolják. Személy szerint úgy gondolom, tiszteljük meg a karácsony szellemét azzal, hogy nem melegítőben ülünk az ünnepi asztalhoz.

ünnepi férfi öltöny


Néhány ötlet, amivel nem fog melléfogni senki sem:

Az élén színű ruhákkal- zöld, lila, vagy burgundi- könnyen egyedivé teheti az ünnepi szettjét. Ha szeretné, hogy a karácsony színeit tükrözze az outfit, akkor vagy a piros, vagy a zöld árnyalatai közül válogasson. De ha a bohókás stílust kedveli, egy ízléses, mintás zoknit is felvehet, ami harmonizál a többi ruhával.

Egy gyapjú, vagy kasmír pulcsiban fantasztikusan néz ki, ugyanakkor a kötött kardigán tükrözi az ünnep hangulatát is. Ráadásul könnyen le is veheti, ha meleg van a kandalló mellett. Tökéletes választás a családi és baráti összejövetelekre.

A farmer szinten nagyon jó választás, hiszen kényelmes és elegáns is egyben. Egy inggel viselve tökéletes megjelenést garantál.


Látogasson el a Demetrend üzletébe és szakértőink ellátják a legjobb tanácsokkal!