Tradíció és szakértelem a gyártótól

D-Trend öltöny egy vásárló szemszögéből - Pusztai Tibor

2016. nov. 27

D-Trend öltöny egy vásárló szemszögéből - Pusztai Tibor

 

Ki más mondhatná el, milyen pontosan a D-Trend Fashion öltöny, mint egy vásárló. Így megkértük Pusztai Tibort egy pénzintézet fiókigazgatóját, mondja el, miért minket választott és mit jelent számára az elegancia.

- Miért választotta a D-Trendet? Honnan hallott üzletünkről?

Néhány évvel ezelőtt egy ügyfelemmel folytatott üzleti tárgyalás végén bátorkodtam rákérdezni, hogy milyen "forrásból" állítja össze az üzleti ruhatárát. Nagyon tetszett az a stílus, amit képviselt. Ő ajánlotta a D-Trend-et.
Azóta már én is a "D-Trend-et ajánlók" táborába tartozom. Amikor belépek a mintaboltba, időpontra fogadnak, profi szabó vesz "kezelésbe", aki már ismeri a méretem és az ízlés világom. Persze ettől még gyakran előfordul, hogy a divat változásával és új anyagok "bejövetelével" meghallgatom a tanácsait és változtatunk egy kicsit a "trenden". Nem vagyok egyszerű eset...

D-Trend férfi öltöny

- A mindennapi életében fontos az elegáns megjelenés, hogy érzi magát öltönyeinkben?


Az öltöny viselete munkanapjaim és ünnepi alkalmak kötelező kelléke, így nagyon fontos, hogy jól érezzem magam benne. A D-Trend öltönyeiben egyszerre érzem a prémium minőséget, a divatos megjelenést és a kényelmes viseletet. Előfordul, hogy néha elcsábulok és kész öltönyt vásárolok valamelyik másik "brand"-nél, de a tapasztalatom az, hogy gyakori használat mellett elég hamar "elhasználódnak" - ezeket hívom "egyszezonos ruhának".

- Mi az a plusz, amit a D-Trend ruháinak köszönhet? Mitől több, jobb, mint a piacon lévő többi márka?


Az alapanyagtól a legkisebb gomb színéig én választhatom ki az öltöny paramétereit, ill szakértő tanácsot kapok pl. a fazont illetően - bár a legfőbb designer-em továbbra is a feleségem! Régebben, ha egy üzletben vettem egy öltönyt, általában el kellett vinnem a szabóhoz "kiigazíttatni", ill. nem egyszer ajándékoztam el, mert mégsem azt kaptam, amire vártam.
Itt megbecsült vásárlóként kezelnek. Már volt szerencsém betekintést nyerni a "gyárba", hogyan készül pl. egy zakó a tervezőasztaltól a késztermékig. Így egy plusz élmény is kapok és garanciát, hogy a ruhám nem egy silányabb anyagból készült, alacsony szinten összevarrott darab.
Azt tapasztalom, hogy akár szakmai, akár privát környezetemben sok függ a jó megjelenéstől - egy új találkozónál pl. első számú "belépő"- melyet próbálok képviselni, ez egyfajta magabiztosságot ad és alapja lehet a sikernek, még néha ez csak egy pozitív visszacsatolás is.

- Mitől lehet elegáns egy férfi a hétköznapokban?


Úgy gondolom, hogy meg kell találni az összhangot, kis túlzással harmóniát, bármilyen alkalomról legyen szó. Szerintem nem feltétlenül csak öltönyben, nyakkendőben lehet valaki elegáns, illetve nemcsak a modell alkatú, fiatal srácok "feszíthetnek" jól. A divat trendszerű, szinte kötelező jellegű követésével sem lesz valaki jól öltözött, elegáns. Hiszem, hogy nem feltétlenül pénztárca függő, még ha a minőséget sokszor meg is kell fizetni, de hosszabb távon kifizetődik.
Ha tehetem, szabadidőmben gyakran viselem én is a farmer-póló párost, a lényeg, hogy legyen összhang a darabok között - itt természetesen pl. a cipő - óra - öv varianciája is közbeszól.
Az elegancia szó egyébként az én szótáramban nem csak a ruházatra korlátozódik, hanem az ápolt külső és a kommunikációban rejlő, belső attitűdöket is.

-  Ha választhat, munkahelyén inkább a laza elegancia vonalát képviseli, vagy csak és kizárólag a formális ruhákat részesíti előnyben?


Bár vannak kötelező elemek abban a "szektorban", amit képviselek, van némi szabadság fokom, ami elég mozgásteret ad számomra, hogy ne egyhangúan öltözzek, hanem be tudjak vinni valami változatosságot, egyéniséget.
Sikerült megtalálnom azt az irányvonalat, ami lehet, hogy egy külső szemnek egy szűk, merev viselet, valóságban viszont pl. az anyag rugalmasságának köszönhetően laza, kényelmes, így egyfajta komfortérzetet ad. Kell ennél több?

Ha te is elmondanád tapasztalatod, vedd fel velünk a kapcsolatot Facebook oldalunkon vagy a demetrend@demetrend.hu e-mail címen.