Tradíció és szakértelem a gyártótól

D-Trend Fashion - Tradíció és szakértelem

2016. szept. 16

D-Trend Fashion - Tradíció és szakértelem

Egyedi, minőségi öltönyök a D-Trend Fashon-nél

 

Válassza a Demetrend-et
A D-Trend Fashion több éve magas színvonalon, exkluzív öltönyöket gyárt esküvőkre, szalagtűzőkre és különböző eseményekre fiúknak, férfiaknak, apáknak és nagypapáknak.
A cég sikere az újdonságok bevezetésében és a magas szintű fejlesztésekben rejlik.


Magas szakértelem

Az elkészült termékek a dolgozók magas képzettségének és a vezetőségnek köszönthetőek, hiszen egy régóta együtt dolgozó, jól összeszokott szakembergárda dolgozik napról napra a minőség megőrzése érdekében. A managerek nagy figyelmet fordítanak a fazonok bővítésére és új anyagok bevezetésére.


Széles választékkal állunk rendelkezésére

Jelenleg 40 féle fazon és mintegy 17 méretállás áll a rendelkezésre a vásárlók részére, amellyel minden korosztályt és súlycsoportot ki tudnak szolgálni.

 

Egyedi, minőségi férfi öltönyök a D-Trend Fashon-nél

Cégünk mindenben az ÖN igényeit szem előtt tartva készíti el az öltönyét


Az öltönyök elkészítéséről
A férfi öltönyök és szmokingok kevert anyagból és gyapjúból készülnek.
A debreceni üzemünkben a szabást, illetve a speciális formagépekkel történő levasalást, varrást és a kellékezést végezzük.
A cég elismerése, hogy a termékek, vagyis az öltönyök, mellények, nyakkendők saját üzemben készülnek, ahonnan közvetlenül Önökhöz jutnak el a személyre szabott, kitűnő minőségű termékek, ezért is tudjuk árainkat tartósan alacsonyan tartani.

 

Ismerje meg közelebbről a D-Trend Fashion nyújtotta előnyöket látogasson el márkaüzletünkben vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.