Tradíció és szakértelem a gyártótól

2017-es esküvői férfi trendek

2016. nov. 19

2017-es esküvői férfi trendek

Nagyon sokan készülnek már a 2017-es esküvői szezonra, hiszen sokan jövőre mondják ki a boldogító igent! De vajon mik is lesznek a 17-es év legtrendibb ruhái, kiegészítői?


Mit viseljen a vőlegény?

Gyakran hangzik el a kérdés, de a válasz már egyáltalán nem ilyen könnyű.

Alapszabály, hogy a menyasszony ruhájához passzoljon, mind stílusában, mind színkombinációban. Törekedni kell, hogy fehér színű menyasszonyi ruha mellé hideg színű (pl.szürkék összes árnyalata) öltöny való, míg a tört fehér, illetve csontszín menyasszonyi ruhák mellé a meleg tónusú színek közül kell választani öltönyt is (pl. bézs, barnák összes árnyalata, stb).

Kivétel ez alól a fekete és a sötétkék képez, amely színek mindkét menyasszonyi ruha színhez tökéletesen illeszkednek. A vőlegény által viselendő ing színe is lehetőleg a menyasszonyi ruha színével egyezzen meg. A mellény és nyakkendő szett is jó, ha tónusában illeszkedik a menyasszonyi ruhához, bár itt már kisebb a kötöttség, mert harsányabb színek is elfogadhatók.

2017-es esküvői öltöny trendek


Egy új trend, amit a jövő esztendő kollekciói hoznak el hozzánk nem más, mint a bross használata. Gondolja újra és használja úgy, mint egy kitüntetést. Nagyon érdekes, hogy a vicces keresztes és katonai érdemrendtől, a kötélből készült, csomózott brossig szinte minden megtalálható a nagy divatházaknál. Ha már unod a karórákat és hagyományos ékszereket, akkor a férfi bross lesz a friss megoldás.

Ne feledkezzen meg egyik vőlegény sem, hogy az öltöny nem minden. Sok apró részletre figyelni kell! A mostani divat hosszított és a menyasszonyi ruhával színben harmonizáló öltözéket követel. Az szmoking ünnepi kiegészítői a mellény, a széles spanyol öv, a nyakkendő, a kesztyű és a díszzsebkendő. Különleges a zakó zsebébe tűzött virág, aminek persze passzolnia kell a menyasszony csokrához. Ingből sem árt kettő, hiszen bármi megtörténhet. 


Térjen be üzletünkbe és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb szettet a nagy napra! Válassza minden esetben a Demetrend ruháit!