Exkluzív esküvői öltöny a kényelem és az elegancia jegyében!

Találd meg a stílusodhoz leginkább illő esküvői öltönyt, s tedd feledhetetlenné életed legszebb napját megjelenéseddel is!


Hamarosan eljön az a nap az életedben, amikortól férj leszel. Az esküvőd alkalmával egyesülsz pároddal, összekötitek életeteket, a „Te és Én”-ből „Mi” lesz. Ugye te is úgy gondolod, hogy ennek a napnak tökéletesnek kell lennie?

Nemcsak a kifogástalan helyszín, menü, dekoráció, zene stb. fontos ilyenkor. Minden szem az ifjú párra szegeződik, te és menyasszonyod vagytok a középpontban. Számos fotó és videó készül rólatok, melyeket majd az unokáitoknak is büszkén mutogathattok. Párod felülmúlhatatlan szépséggel ragyog mesebeli menyasszonyi ruhájában, s fontos, hogy te is kihozd megjelenésedből a maximumot. Válaszd a stílusodnak és a legfrissebb trendeknek megfelelő esküvői öltönyt, mutasd meg, hogy egy férfi is lehet sikkes és elegáns az esküvőjén! Cégünk közel húsz éves tapasztalattal áll rendelkezésedre a tökéletes esküvői öltöny kiválasztásában, készre álmodásában, kivitelezésében! Óriási kínálatunkban elérhetőek a régebbi, klasszikusabb és a modern, slim fit modellek is, így minden korosztály igényét maximálisan ki tudjuk elégíteni. Mivel ez életed legfontosabb napja, mindent csak profikra érdemes bíznod!

 

Évről évre megújuló katalógusok, első osztályú minőség, rendkívül széles kínálat – esküvői öltöny akár egyedi igények alapján is!

 

Cégünk folyamatos figyelemmel kíséri az új trendeket, így minden méretben a legdivatosabb esküvői öltönyt nyújtja megrendelői számára. Nagy hangsúlyt fektetünk mind a nadrágok, mind a zakók kialakítására. A legmodernebb tűzésekkel, szabásokkal, díszvarratokkal dolgozunk, s fontosnak tartjuk a manapság különösen nagy népszerűségnek örvendő karcsúsított vonalvezetés alkalmazását. A zsebek kialakítása kapcsán némileg eltérünk a hagyományostól, s az innovatívabb megoldásokat helyezzük előtérbe. Az általunk gyártott és forgalmazott esküvői öltöny nemcsak a menyegző időszakában nyújtja a maximumot viselője számára, hanem bármely más alkalomra is felvehető! Mi mindenre gondolunk!

Az esküvői öltöny nemcsak fazonjában és stílusában reprezentálja az elegáns, karizmatikus férfit, hanem színvilágában, díszítettségében, kialakításában is. Az exkluzív esküvői öltöny, mellény tónusai – akár barna, szürke, fekete, ekrü, stb. – vagy fazonja harmóniában vannak a menyasszonyi ruha színével, díszítettségével, ezáltal kifejezve, hogy a felek összetartoznak. Válaszd a minőséget és az eleganciát, válassz minket!


Esküvői öltöny akár három hét alatt!

 

Menyasszonyodnak és neked már biztosan van elképzelésetek arról, hogyan is fog kinézni az esküvői öltöny. Eme előzetes terveket és igényeket személyesen megbeszéljük veletek, ekkor kiválaszthatjátok a színt, a fazont, a díszítést, majd méretet veszünk a vőlegényről. Szívesen vesszük, ha a kedves ara hoz magával fotót az esküvői ruhájáról, így mi is segíteni tudunk abban, hogy az esküvői öltöny harmóniában legyen majd a menyasszonyi ruhával.

Mi minden kedves megrendelőnknek sajátos, egyénre szabottan elkészített esküvői öltönyt kínálunk, s figyelembe vesszük alkatát, méreteit, testi adottságait. Ha teljesen tanácstalan vagy, akkor se ess pánikba! Mi árgus szemekkel követjük a trendeket, az aktuális divatot, s bármilyen kérdésben állunk rendelkezésedre az esküvői öltöny kapcsán. Elvesztél a fazonok, szövetek, színek világában? Engedd, hogy segítsünk, hogy ezáltal is boldogabb legyen életed legszebb napja! Ki szeretne feszengeni esküvői öltönyében a nagy napon? Ha te sem, akkor bízd profikra!

Cégünk a méretek pontos levételétől számítva 3-4 héten belül elkészíti egyedi, klasszikus vagy modern, elegáns vagy sportos és laza, letisztult vagy ékes, kevély vagy lágyabb tónusvilágú esküvői öltönyöd. Számítógépes modellezéssel, a leginnovatívabb technológiával dolgozunk, s a legapróbb részletekre is odafigyelünk. Műhelyünk fejlett, korszerű varrógépekkel, formaprésekkel stb. van felszerelve a hatékony, gördülékeny, első osztályú munkáért.

 

A fontos eseményektől a hétköznapig – stílusos öltöny minden alkalomra!


Cégünk első osztályú esküvői öltönyök mellett egyéb fontos eseményekre, de akár a hétköznapokra is készít stílusos, klasszikusan elegáns vagy sportosan lezser öltönyöket. Fogadásokra, bálokra, színházi előadásokra jársz? Fontos, hogy megjelenéseddel, sikkes küllemeddel is megtiszteld az eseményt, s olyan öltönyt válassz, mely nemcsak hűen tükrözi személyiséged, de alkalomhoz illően elegáns és kényelmes is egyben. Mi a legújabb trendek figyelembe vételével és a leginnovatívabb technológia felhasználásával készítjük el öltönyöd, maximálisan szem előtt tartva egyedi igényeidet is!

Egy menyegző alkalmával nemcsak a vőlegénynek jár az ízléses, fess megjelenés! Az ifjú pár hozzátartozóinak, tanúknak, rokonoknak és barátoknak is készséggel készítünk öltönyöket. Egyedi koncepciókat is figyelembe veszünk, s akár a vőlegény esküvői öltönyével színben, fazonban, kidolgozásban harmonizáló nadrágot, mellényt, zakót kínálunk, az aktuális divatnak megfelelően.

Üzletembereknek, hivatali dolgozóknak, egyetemi tanároknak leggyakrabban öltönyt kell viselniük, s a munkahelyen, vagy ügyfelekkel, hallgatókkal való találkozás során nagyon nem mindegy, miképpen jelensz meg! Az öltöny tiszteletreméltó viselet, mely tekintélyt és komolyságot kölcsönöz annak, aki viseli. Ne érd be kevesebbel, bízd profikra a megjelenésed a hétköznapokon is, készséggel állunk rendelkezésedre!