Tradíció és szakértelem a gyártótól

Gardrób alapdarabok

2016. okt. 18

Gardrób alapdarabok

Ruhadarab, amelyeknek minden gardróbban helye van: az ING

 

Most azokat az ing fajtákat szeretnénk megmutatni a férfiaknak, melyek kötelező alapdaraboknak számítanak.


A fehér ing   
    
A férfiruhatár örök darabja a fehér ing, amióta öltözködünk, része a ruhatárunknak.
A fehér ing lehet könnyed casual darab farmerrel, kívül viselve bermuda kiegészítője, nyitott gallérral a modern kor férfijának üzleti viselete, tökéletes gallérral, nyakkendővel viselve pedig makulátlan üzleti vagy esti kiegészítője az öltönynek.
Szinte nincs olyan jól öltözöttnek nevezhető férfi, aki az utóbbi 50 évben ne viselt volna előszeretettel hófehér pamutinget.
A fehér ing a férfit makulátlanná teszi, összeköti őt a klasszikus hagyományokkal, fellépése így magabiztos és mindig stílusos marad.
A fehér ing legelegánsabb megjelenése, ha sötét öltönyhöz és sötét nyakkendővel viseljük, ilyenkor a sötét színek és a fehér kontrasztja hangsúlyozza a kifinomultságot és a tökéletességet.


A sötét ingek

Viselése a városi stílus, az egykori rosszfiús hangulat továbbélései mai öltözködésünkben.
A hétköznapi viseletbe a tervezők hozták vissza a fekete, barna, mélykék és más, sötét árnyalatú ingeket elegáns férfi öltönyökhöz és  farmeres megjelenéshez is vegyítve.
A sötét ingeket viselhetjük sötét felsővel, de az ingnél világosabb színekkel határozottan ütős megjelenést biztosít. Közkedvelt összeállítás a sötétkék ing csontszínű zakóval, illetve a fekete ingek középszürkével megbolondítva.

 

férfi öltöny és ing

Az ing az elegáns, és a casual ruhadarabokkal együtt viselve is tökéletes választás.


Az alkalmi ingek
Az alkalmi formális ruházathoz különleges alkalmi ünnepi ingeket viselünk. Ezek az ingek kidolgozottságukban és formai jegyeikben különböznek az öltönyhöz viselhető business ingektől.
Az alkalmi ingek a formális megjelenés kötelező részei, ezek nélkül az összkép nem lesz makulátlan.


A casual ingek

A kedvelt fordulat logikájával, bármely ing lehet casual ing, de a casual ing csak nagy ritkán lehet klasszikus.
Számos esetben viselhetünk öltönyös vagy városi inget casual hangulatban, így ha elegáns darabot kigombolva viselünk, vagy akár egy formális inget farmerrel párosítunk, máris casual hangulatúvá módosítottuk ruhatárunkat.
A casual hatást még jobban erősíti, ha a férfiak kívül hordják az inget, ezzel is a laza stílust hangsúlyozzák.



Nézzenek szét kedves férfiak a gardróbjukban minden alapdarabot megtalálnak? Ha pedig hiányozna bármelyik, keressenek minket bizalommal.